top of page

Tandea använder Boneprox för radiologiska tjänster

Uppdaterat: 14 sep. 2023

Tandea meddelar idag att man valt Boneprox som leverantör av radiologiska konsultationer med fokus på 3D- röntgen analyser, radiologisk ledningsansvar och specialistkonsultationer.

Boneprox erbjuder en avancerad plattform för radiologiska tjänster med hög kvalitet och tillgänglighet, som kommer att stärka Tandeas möjligheter att erbjuda bästa möjliga vård för sina patienter. Tandea fokuserar på en prisvärd tandvård till bästa kvalité och högsta tillgänglighet. De erbjuder allmän och specialiserad tandvård till vuxna och barn i området. Deras mål är att ge behovsanpassad och prisvärd tandvård med avancerad teknik som leder till friska tänder hela livet.

Deras kliniker strävar efter att ge trygghet och trivsel för såväl patienter som anställda. Tandeas fokus är att vara lyhörda för patientens behov och jobbar för att alltid hitta bästa lösningen för varje patient.

Med patientfokus passar Konekta som handen i handsken för Tandea, med minimal administration samt korta svarstider, effektiviserar Konekta behandling och diagnostik med fokus på trygghet och säkerhet.

“Vi är mycket glada över att samarbeta med Tandea. Vår moderna teknik och erfarenhet inom radiologi kommer att bidra till att Tandea kan erbjuda sina patienter bästa möjliga tjänster,”

Peder Remman, VD på Boneprox.

Tandea är en ledande tandvårdsklinik med fokus på patientens välbefinnande och hälsa. Genom att använda Boneprox tjänster för radiologi, kommer Tandea att kunna fortsätta att leverera högsta kvalitet på sina tjänster.

“Konekta gör det möjligt för våra behandlare att snabbt och smidigt få hjälp av specialister på andra sidan. Det skapar trygghet för våra behandlare och ökar kvalitén på vården.”

Hanne Sliwo, VD & grundare

Logo of Scandinavian dental chain

6 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page