top of page

Boneprox går in i Finland

Uppdaterat: 14 sep. 2023

Med en etablering i Finland tar Boneprox nu ett spännande steg med sin tjänst Konekta. Företaget har redan etablerat sig framgångsrikt i Sverige och Norge, och kommer nu expandera sin närvaro till Finland genom att teckna avtal med sju nya kliniker. Boneprox är utvecklarna av Konekta som är en digital specialistklinik med 800 anslutna kliniker, 22 specialister inom 12 olika specialistområden. Bolaget arbetar för att göra tand- och sjukvården mer effektiv, med fokus på trygghet och säkerhet.


Det är en stor möjlighet för Boneprox att bredda sin verksamhet till Finland, där det finns ett stort efterfrågan på avancerade tekniklösningar för tandvård. Genom samarbetet med de nya klinikerna kommer Boneprox att kunna tillhandahålla sina unika tjänster till en bredare kundbas och stärka sin ställning som en ledande aktör inom branschen.


Konekta by Boneprox är en av de mest innovativa tandvårdslösningarna på marknaden idag, och det kommer definitivt att bidra till att förbättra tandvården i Finland. Genom att använda den senaste tekniken och kunskapen inom tandvård kommer Konekta by Boneprox att hjälpa tandläkare att ge bättre vård till sina patienter och samtidigt förbättra effektiviteten och produktiviteten.


I en tid då digitaliseringen av tandvården är viktigare än någonsin, är det fantastiskt att se företag som Boneprox ta ett ledande ansvar för att stärka branschen. Genom att etablera sig i Finland och samarbeta med kliniker i hela landet kommer Boneprox att fortsätta att leda utvecklingen inom tandvårdsteknologi.


Så, om du är en tandläkare i Finland som söker efter de senaste tekniklösningarna för att förbättra din verksamhet, kan du definitivt ta en titt på Konekta by Boneprox. Vi tror definitivt att du kommer att bli imponerad av det högkvalitativa och innovativa tjänsterna som det erbjuder


The Finnish flag

18 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page